Tarieven en condities       

                                                Wij spreken heldere taal! 

Voor alle adviezen en dienstverlening gelden onze Algemene Leveringsvoorwaarden, maar bovenal eerlijkheid, vertrouwen en transparantie.

Standaard tarieven
De praktijk uurtarieven zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de opdracht, maar liggen ruim onder het branchegemiddelde.
Dat is mogelijk dankzij een efficiente werkwijze, zonder overbodige werkzaamheden, rapportages, enz.  Ook op overheadkosten wordt bespaard, geen luxe, maar, uitsluitend wat nodig is.  

Bijzondere tarieven
De praktijk neemt deel aan het MBD Project (Maatschappelijk Betrokken Dienstverlening). Indien aan de voorwaarden voor deelneming wordt voldaan gelden voor bepaalde diensten (o.a. verzorging van aangiften, procedures en bedrijfsorganisatie) bijzondere tarieven en condities. MBD tarieven kunnen tot wel 75%-80% lager liggen dan de standaardtarieven van vergelijkbare accountants- en advieskantoren. Voor meer informatie over het MBD Project KLIK hier.

Voor verdere informatie over onze tarieven en condities klik  Tarieven en condities of stel een vraag met het contactformulier, stuur een e-mail of bel even.

Logo transparant 125  

Adres

Postadres
Voorkamp 6
8474 AG  Oldeholtpade (Fr)

Contact

(M) 06 28703030
(E) info@jansen-belastingpraktijk.nl
(W) www.jansen-belastingpraktijk.nl

Bedrijfsgegevens

MBD Belastingadviseurs
Handelsregister KvK nr.  82.60.29.13
Omzetbelasting  NL001218230B10